Huismerk koffiecups lekkerder dan de Nespresso cups!

goedkope koffiecups test consumentengids
In nummer 5 van de Consumentengids van 2014 staat het prettige nieuws dat huismerk koffiecups voor Nespresso apparaten net zo lekker zijn als de officiële koffiecups!

Sterker nog, vaak zijn ze zelfs lekkerder. En dat voor bijna de helft van de prijs.

Koffiecups van de Lidl als beste koop en als beste getest


Als beste uit de test, én als beste koop komen de koffiecups van de Lidl uit de bus. Ze heten Ballarom Azzuro en kosten 0,20 cent per stuk. Voor de officiële Nespresso versie betaal je maar liefst 0,37 cent per stuk.

Werken huismerk cups wel in een Nespresso apparaat?


In het artikel van de Consumentengids schrijven ze dat veel mensen de goedkopere koffiecups niet goed aandurven. Ze zijn bang dat ze hun Nespresso apparaat er mee kapot zullen maken. Maar dat schijnt echt niet nodig te zijn. Hoogstens moet je wat meer kracht gebruiken.

Ik maak mijn koffie nog met een gewoon filterapparaat. Maar voor mensen met een Nespresso apparaat, lijkt dit me goed nieuws!

Want je bespaart bij 3 kopjes koffie per dag, in een half jaar tijd al 82,-!
( Hide )
 1. Bij Kassa hebben ze afgelopen maand ook cups getest. Daar waren die van Nespresso en Lor het lekkerst. Op 3 stond daar de cups die verkocht werden bij de Action.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de tip! Ik heb meteen even gekeken en daar komen de Lidl koffiecups er veel minder goed af! Wat wonderlijk dat dit zo verschilt.

   Voor geïnteresseerden is hier de link naar de uitslag bij Kassa: http://kassa.vara.nl/tv/afspeelpagina/fragment/welke-espresso-uit-een-cupje-is-het-allerlekkerst/speel/1/

   Verwijderen
 2. De rose van AH zijn ook heel lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zoals je in de test kunt zien springt ristretto van de nespresso zelf er uit met ruime cijfers ik vind dat je van koffie moet genieten (en als je zoals ik niet rookt of drinkt dan bezuinig ik niet op mijn koffie) zoals het liedje een keurig nette verslaving :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel cups blijven 'hangen' in een apparaat, we hebben erg goede ervaringen met Perrucci. Heerlijke koffie, bijna twee keer zo goedkoop als Nespresso:
  https://www.koffiecupster.nl/perrucci-espresso-forte-nespresso-cups

  BeantwoordenVerwijderen

© all rights reserved
made with by templateszoo