Irene's koffiepaspoort

Naam: Irene Wing Easton
Website: www.wingeaston.nl 
Leeftijd: tsja
Beroep: Auteur. ‘Moe is Moe maar voldaan’ is mijn eerste boek (korte verhalen over de stress die moeders zichzelf en elkaar aandoen). Ik ben bezig met afronding van een manuscript voor een roman. Maar om het nou beroep te noemen….ik kan er geen inkomen uithalen. Daarnaast ben ik moeder, oftewel home-manager ;-) een vak apart.
Relatie: Getrouwd.
Kinderen: 4, twee jongens en twee meisjes.
Soort koffiezetapparaat: Jura
Prijs koffiezetapparaat: Hij was prijzig maar bij koffiediscount in de aanbieding.
Soort en merk koffiebonen: Fair Trade , Café Intención ecoloógico 100% Arabica
Koffie hoeveelheid per dag: 2-3 koppen per dag.
Hoe drink jij je koffie? Met een beetje koffiemelk en af en toe cappuchino.
Wat betekent koffie voor jou? Laat ik het zo zeggen, het is niet zo dat ik er liters van drink per dag maar de koppen die ik drink daar geniet ik inténs van.

Kleding, schoonheidsproducten en andere luxe dingen geef ik niet veel om maar lekkere koffie is mij veel waard. Ik kan ’s avonds mijn bed instappen en me al verheugen op het kopje koffie van de volgende ochtend. Ooit moest ik noodgedwongen een half jaar met mijn ogen dicht liggen, in het donker en met veel pijn. De koffiemomenten waren hoogtepunten van de dag. Ze noemen koffie wel eens ‘Bakkie Troost’, en dat vind ik een goede benaming.

Ook binnen het moederschap en tijdens het schrijven zijn is het moment van koffie onmisbaar. Ik klok het niet achter elkaar weg maar probeer het bewust te drinken. Toen de kinderen klein waren viel het me op dat zodra ik ook maar ging zitten en de beker aan mijn lippen zette, er altijd weer een doordringende poeplucht mijn neusvleugels beroerde.

Maar moeders, er is hoop, er komen tijden dat je elke dag óngestoord en ook nog eens wárme koffie kunt drinken!
Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© all rights reserved
made with by templateszoo