Koffie drinken in de auto


Ga jij elke dag in de auto naar je werk? Voor steeds meer mensen is een kopje koffie een vast onderdeel van hun auto trip.

Als je met de trein reist is het makkelijker. Op het station koop je een kop koffie, en die drink je rustig op. Maar in de auto moet je je ook concentreren op het rijden. En je hebt natuurlijk je handen niet vrij!

Gadgets en onderdelen voor koffie in de auto


Er zijn allerlei handige onderdelen te koop die koffie drinken in de auto makkelijker maken. Zoals speciale houders voor je koffiebeker, zodat je koffiekop niet omvalt tijdens het rijden.

Maar ook de bekers waarin je de koffie doet, zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Er is zelfs een beker die zichzelf afsluit als de koffie nog te heet is! Zo ben je beschermd tegen te hete koffie.

Criteria koffiebeker in de auto


Belangrijke criteria voor een koffiebeker in de auto zijn:


  • Niet lekken
  • Moet de koffie goed warm houden
  • Je moet de beker met één hand kunnen open maken
  • Duurzaamheid
  • Het is leuk als de beker er mooi uit ziet


Koffie zetten in de auto


Sterker nog: er zijn zelfs bekers waarmee je koffie kunt zétten in je auto! Verser wordt het natuurlijk niet. Bijvoorbeeld de Handpresso Auto. Dat is een espresso koffiezetapparaat voor in je auto. Je plugt hem in de sigarettenaansteker van je auto, en daarmee warm je het water voor de koffie op. De koffie zit in een soort koffiepad. Hij deed me erg aan een Senseo koffiepad denken.

In onderstaand filmpje zie je een demonstratie waarin een automobilist koffie zet met de Handpresso Auto.Koffie drinken in de auto: wees voorzichtig


Je moet uiteraard voorzichtig zijn met koffie in de auto! Je wilt natuurlijk niet dat een beker gloeiend hete koffie om valt en op bijvoorbeeld je been terecht komt. Dat is vragen om ongelukken.

Vandaar ook dat je in veel onderdelen winkels speciale houders kunt kopen voor koffiebekers in de auto. Meer info hier over.

Enter your email address:


Delivered by FeedBurner
( Hide )
  1. Er wordt door een Nederlandse Startup Progresso Coffee, een koffiezetter, Senseo achtig, speciaal voor in voertuigen ontwikkeld. Kwam ze tegen op de James Dyson Award 2014 en New Venture. Lijkt in de bekerhouder te zitten en een speciale beker te hebben die in apparaat wordt gestoken om omvallen te voorkomen. Ziet eruit dat het prettig te gebruiken is en ook wel in de file te gebruiken is.
    http://www.progressocoffee.nl/

    BeantwoordenVerwijderen

© all rights reserved
made with by templateszoo