Rory's Koffiepaspoort

koffie
Naam: Rory Blokzijl
Blog: http://www.40envoorheteerstmoeder.nl
Leeftijd: 44 jaar
Beroep: Ik blog op mijn site over hoe het is om op latere leeftijd moeder te worden. Samen met een vriendin maak ik kinderboekjes en aanverwante artikelen
Relatie: Getrouwd
Kinderen: Dochter Mila van bijna drie jaar.
Soort koffiezetapparaat: Krups Nespresso U
Prijs koffiezetapparaat: Gekregen van schoonmoeder. Maar ik dacht zo rond de 100 euro.
Soort en merk koffiebonen: Speciale Nespresso-cupjes. Bij voorkeur de (groene) Lungo-variant (groter kopje) en de sterkste graag :) Voor kleinere kopjes de (zwarte) ristretto.
Koffie hoeveelheid per dag: 1 grote kop, vaak nog de cafeïnevrije variant erna. Als ik heel eerlijk ben, dan het liefst nóg een kop ('echte' koffie dus, niet cafeïnevrij).
Hoe drink jij je koffie? Lekker met opgeklopte melk. Wat ik overigens gewoon in de magnetron doe. Dan lekker roeren zodat het een beetje schuimt. Het velletje MOET er overigens absoluut af. Heel vies vind ik dat. Oja, ook graag een glas water erbij.
Wat betekent koffie voor jou? Een heel goed begin van de dag. Een dag zonder koffie bestaat niet voor mij. Het is een tractatie. Heerlijk. Echt genieten.

koffie

Wil jij ook meedoen met deze rubriek? Vul dan hier jouw koffiepaspoort in!

Enter your email address:


Delivered by FeedBurner
( Hide )
  1. Wat leuk! Helaas drink ik niet koffie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Ik ben een echt coffee addict en kan het echt niet bij één kopje koffie laten. Misschien wil ik wel mee doen aan deze rubriek...

    BeantwoordenVerwijderen

© all rights reserved
made with by templateszoo