Hema 4-uurtje: koffie/thee met een gebakje

hema 4-uurtje
Na het ontbijtje van 2 euro heeft de Hema nu ook een 4-uurtje voor hetzelfde lage bedrag!

Hema 4-uurtje: wat zit er in?


Bij het Hema 4-uurtje krijg je, net als bij het ontbijt, koffie of thee, en kun je kiezen uit vier kleine gebakjes!

Als je nagaat dat een kop koffie normaliter 1,50 kost, ben je dus heel voordelig uit als je voor het ontbijt of het Hema 4-uurtje kiest! Het Hema ontbijt voor 2 euro is tot 10 uur, en het 4-uurtje is van 16.00 tot 18.00

Goedkope ontbijtjes bij V&D en Ikea


De ontbijtjes van de Hema en Ikea ontlopen elkaar niet veel.  Alleen bij de Ikea krijg je een gekookt ei, en bij de Hema is dat ei gebakken. En bij Ikea is het ontbijt vanaf april tot 10.30 in plaats van tot 10.00. Bovendien is het Hema ontbijt ondertussen verdubbeld in prijs... Van 1 naar 2 euro.

V&D serveert sinds oktober ook ontbijtjes, maar daar betaal je toch aanzienlijk meer voor: 3,95. Daar staat tegenover dat je dan 'zeven items' kunt kiezen. Bij de Hema en Ikea zijn dat er 4.

Wie komt er voor het Hema 4-uurtje?


Als ik zie hoe het steeds drukker wordt op donderdagochtend bij de Hema, dan denk ik wel dat de ontbijtjes van 2 euro van de Hema een succes zijn! Van het 4-uurtje zal ik niet zo gauw gebruik maken, want tegen die tijd zijn mijn kinderen uit school, en bovendien eten we meestal rond 17 uur. Dan ga ik niet om vier uur nog een gebakje eten.

Ik ben benieuwd welk publiek dat 4-uurtje van 1 euro trekt. Veel moeders/vaders zullen thuis zijn met hun kinderen rond die tijd, of druk aan het rondcrossen naar diverse clubjes. Dus misschien babyboomers?

Meer posts over de HemaWelk publiek denk jij dat het 4-uurtje zal aantrekken?
( Hide )
 1. Misschien de oudere mensen? Ik zou het zelf ook niet echt handig vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik denk dat het ook best wel eens studenten aan zou kunnen trekken: het ergens samen koffie kunnen drinken, zonder meteen de 'hoofdprijs' te betalen en zo... als student heb ik sowieso al aardig wat bij de hema gezeten, ook rond die tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Onze HEMA heeft geen restaurant, en dat is maar goed ook, want ik zou er vast vaak even binnen lopen.
  Ik denk ook dat jongeren en ouderen er veel gebruik van zullen maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn dochter heeft muziekles vlak bij de Hema van 16.45 - 18.00 uur dus in principe zou ik gebruik kunnen maken van hun aanbieding. Maar meestal gebruik ik die tijd om lekker even rond te lopen door de stad of de nodige dingen te kopen. Ik hoop rond die tijd wel vaak een broodje, misschien de volgende keer toch eens proberen.

  Wij krijgen regelmatig kortingsbonnen van de V&D in de bus (zodat we eigenlijk altijd geldige bonnen in huis hebben), vroeger moest je ze ook echt inleveren maar nu kun je ze meerdere keren gebruiken, een ontbijt kost dan nog 1,95!

  Vanochtend dacht ik een take a way ontbijt van de Hema mee te nemen, voor 2 euro heb je een flesje sinaasappelsap, een verpakte stroopwafel en een baguette met kaas, ham of tonijn en sla e.d. Ik wilde graag ham, was het allemaal met kaas, dus ik zei dank je wel, maar dan hoef ik niet. Pakt ze het zakje en zegt deze maar doen dan? Dus ik weer nee toch maar niet, ik geloof dat ze toen dacht dat ik gek was:-).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik denk middelbare school-scholieren. Die hangen toch al vaak bij de Hema rond na schooltijd. Of gaan bij Bakker Bart iets eten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zie op donderdagochtend inderdaad ook steeds vaker scholieren!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat lijkt me een fijne locatie: muziekschool in een winkelcentrum. Dan kun je je als moeder in ieder geval goed vermaken tijdens het wachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De muziekschool ligt vlak bij de winkelstraat (stad), dus geen winkelcentrum maar binnen een paar minuten ben ik bij de Hema. De muziekschool is voor ons te lopen, dus ik kan ook gewoon naar huis gaan in de tussentijd, maar dat doe ik bijna nooit:-).

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Inderdaad studenten en scholieren, denk ik. Zelf vind ik het ideaal om ergens met studiegenoten goedkoop te kunnen gaan zitten en wij eten toch nooit zo vroeg :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Misschien scholieren die na school even lekker de stad in gaan? Ik ga zelf eigenlijk zelden bij de HEMA zitten om zoiets te drinken of te eten. Nooit eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mmm, diegenen onder ons die geen kinderen hebben gekregen, of van wie de kinderen al wat ouder zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik zal het onthouden. Ik vind het wel een goed idee om eens uit te proberen.
  Onze Hema wordt verbouwd en er is net een nieuw restaurant open.
  Goede zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb het nu twee keer geprobeerd, omdat ik rond die tijd toevallig in de stad moest zijn. Ik heb allebei de keren de gebakjes na een paar happen laten staan vanwege de overheersende vettige margarinesmaak.Ik heb het idee dat de Hema hier de allergoedkoopste grondstoffen heeft gebruikt om de prijs zo laag te houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het idee is leuk maar tegen die tijd moet je ook wel even naar de wc, dat moet je dan weer betalen 😒

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat vind ik ook altijd een beetje flauw eigenlijk. Als je ergens iets drinkt en eet zou het toiletgebruik eigenlijk gratis moeten zijn vind ik. Maar ja, dat is natuurlijk niet te controleren.

   Verwijderen
 15. Ik ging er juist wel eens heen met de kinderen na school. 15.15 uur op het gemakje fietsen naar de stad. Even rondlopen en om 16 uur een bakje thee met een heel klein gebakje. En inderdaad binnen 1 hap op dus tegen 6 uur hebben ze weer honger.

  Lijkt heel wat zon uitje voor een kind maar stelt niet veel voor en kost bijna niks.... ze vinden het altijd geweldig die enkele keer

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat gezellig Grace! Dat soort dingen vinden kinderen inderdaad vaak erg leuk. Ik zelf trouwens ook.

   Verwijderen
 16. Ik vindt het een hele leuke actie, top!!!

  BeantwoordenVerwijderen

© all rights reserved
made with by templateszoo