Rattuccino

rat café

'Doe mij maar een rattucino!'

Je zult het mij niet horen bestellen! Maar in de London Dungeon in hun Rat Café stonden ze op de kaart.

Rat Café of Cat Café: What's in a name


De Britten hebben het idee afgekeken van de Japanners. Die hebben namelijk zogenaamde Cat Cafes. Daar kun je koffie drinken in gezelschap van een aantal gezellige katten.

Maar in de Britse versie zijn de katten vervangen door ratten. Overigens benadrukt het Rat Café dat de ratten niet in de koffie of het eten zijn verwerkt. Ze lopen alleen maar gezellig los rond. Helaas was het Rat Café maar 1 dag open, op 24 juni.

Ik heb mijn kans dus gemist!

En toch ben ik er niet rouwig om...
( Hide )
 1. Oh, wat goor! Ooit liep er in een poffertjeskraam in de maasstad ook altijd een kat die ook op de tafels zat en ben er meteen vertrokken, die zaak is er inmiddels niet meer, gek he? En dan de VenD waar al jaren de muizenkeutels tussen de fudge liggen. Ik snap maar niet hoe dat kan. Voor mij is het dus geen aantrekkelijk concept zo'n cafe.
  MP
  MP

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het ook niet fris! Maar het past natuurlijk wel bij het thema van de London Dungeon. Niettemin, het was een eenmalige actie. Ik denk ook niet dat het mag van de voedsel en warenautoriteit!

   Verwijderen
 2. Oh getsie, ik moet er niet aan denken!

  BeantwoordenVerwijderen

© all rights reserved
made with by templateszoo