Senseo: De Consumentenbond testte 4 apparaten

Door de Senseo heb ik thuis leren koffie drinken.

Voordat ik een Senseo kocht vond ik mijn eigen koffie namelijk helemaal niet lekker. Ik had het idee dat ik het gewoon niet goed kon, dat koffiezetten. Maar met een Senseo apparaat kun je het koffiezetten niet fout doen. Het is zo simpel:

Doe een pad in het apparaat, doe water in het reservoir en druk op aan!

En dan krijg je een prima kopje koffie.

Neerbuigend over de Senseo


Tenminste dat vond ik. Tegenwoordig is het in de mode om wat neerbuigend te doen over de Senseo. De koffie zou niet lekker zijn, en relatief duur. En inderdaad ben je met gewone filterkoffie wel goedkoper uit, maar voor 0,06 voor een Hema koffiepad heb je prima koffie.

Wel is het zo dat de koffie van een Senseo vrij neutraal is: niet te slap, niet te sterk. Mensen die juist houden van een sterke kop koffie, vinden Senseo koffie daarom niet zo lekker.

De Consumentenbond testte 4 Senseo apparaten


De Consumentenbond testte 4 verschillende soorten Senseo apparaten. Want sinds de eerste Senseo in 2001 zijn er nieuwe modellen bij gekomen.


De Senseo Original, de naam zeg het al, is het klassieke Senseo apparaat.De Senseo Viva Café lijkt daar erg op, maar is verkrijgbaar in leuke kleurtjes. Bovendien kan er iets meer water in en heeft hij een ontkalkingsindicator. Ook past er een grote mok onder.De Senseo Switch is een apparaat waarmee je zowel koffie kunt maken met koffiepads als op de 'ouderwetse' filterkoffie manier.Met de Senseo Latte Duo kun je ook allerlei speciale koffies maken, zoals cappuccino, latte macchiato en café latte.


Wat zegt De Consumentenbond over de 4 Senseo apparaten


Volgens De Consumentenbond zijn alle 4 Senseo apparaten prima. Het is dus echt een kwestie van persoonlijke voorkeur welke je neemt. De koffie-experts die de koffies proefden vonden ze allemaal goed smaken.

Al met al biedt een Senseo koffiezetapparaat goede koffie voor een fijne prijs.

N.B. Ik zie heel vaak Senseo apparaten voor zo'n 15,- bij de kringloop!

Enter your email address:


Delivered by FeedBurner
( Hide )
  1. Dat is precies wat je zegt! Mode om neerbuigend over Senseo koffie te doen!! Ik heb de Senseo switch, ik ber er zo blij mee!! Ik ben een echte koffie drinker, en er is echt niets mis mee!!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Fijn dat je er blij mee bent Barbara. Ik vind ook dat er niets mis is met Senseo koffie, en drink het altijd graag!

      Verwijderen

© all rights reserved
made with by templateszoo